Μοσχοβολιά για Παϊδάκια (Αρνί και Κατσίκι)

2.30

Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς ενισχυτικό γεύσης

Εξαιρετικό για:

Αρνί, κατσίκι στα κάρβουνα, στη σούβλα ή στη γάστρα

 

Συνταγή:

Για 1 κιλό πρόβειο κρέας:

20 έως 30γρ μοσχοβολιά

100γρ κρεμμύδι τριμμένο

50γρ ντομάτα τριμμένη

30γρ πιπεριά πράσινη τριμμένη

30γρ πιπεριά κόκκινη τριμμένη

50γρ ελαιόλαδο

Τα ανακατεύω όλα μαζί σε μια λεκάνη και τα σκεπάζω καλά για 12 με 24 ώρες, ώστε να ποτιστεί με τη μοσχοβολιά και να νοστιμίσει περισσότερο, ψήνω σωστά!

82 σε απόθεμα

Add to wishlist
Add to wishlist
Κατηγορία:

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.100 κ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.